Websites

Een website die uw bedrijf goed vertegenwoordigd

De online aanwezigheid van uw bedrijf is tegenwoordig onmisbaar en dient dan ook recht te doen aan uw bedrijf. Naast dat een website uw bedrijf op de juiste manier weergeeft dient deze ook te voldoen aan de laatste standaarden om uw bezoekers goed te bedienen. Als iemand op zoek is naar een bedrijf wordt er vaak online gezocht, of andersom wordt er online juist gezocht naar aanvullende informatie over een bedrijf. Een website dient visueel aantrekkelijk te zijn en makkelijk in gebruik. Daarnaast passend bij uw bedrijf, product of dienstverlening en doelgroep. CMDC is specialist in het vinden van de juiste toon en het technisch vertalen naar een website om uw vingers bij af te likken.

Op dit moment is WordPress de meest bekende en meest gebruikte basis om een website op te bouwen. WordPress is een zogenaamd content management system (CMS).. de naam zegt het eigenlijk al, met dit systeem kan je de inhoud van de website managen. Denk hierbij aan tekst en afbeeldingen en deels de opbouw. WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem waardoor er qua inhoudt veel zelf te doen is. Om het goed op te zetten komt er wel wat meer bij kijken en daar komen wij natuurlijk om de hoek kijken.

Wordpress logo
Sulu logo

Een iets minder bekend systeem maar zeer flexibel is SULU. Sulu is, net als WordPress, een CMS welke makkelijk in gebruik is. Wij werken ook met Sulu als alternatief voor WordPress omdat de flexibiliteit van Sulu in sommige gevallen een beter passende oplossing biedt. Dit heeft te maken met de codeertaal die hierachter zit en hoe we daar aanpassingen op kunnen doen. We gaan graag met u in gesprek om te ontdekken welke van de systemen we gaan gebruiken om uw website te ontwikkelen. Misschien heeft u zelf al een idee? Laat het ons weten!

CMDC Dataspace

Dataspace

Dataspace Nederland is opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Ze beheren archieven voor zo’n 600 opdrachtgevers in geconditioneerde archiefdepots, digitaliseren dossiers in grote aantallen of ‘On demand’ en ze nemen (delen van) logistieke en administratieve processen over.

de Burgh

Specialist in bedrijfswagens, onderdelen, reparatie en onderhoud
De Burgh is een betrouwbare dealer van bedrijfswagens in de regio Eindhoven. Hier bent u aan het juiste adres voor de beste bedrijfswagens (bestelwagens en vrachtwagens) van onder meer DAF, Fiat Professional en IVECO.

CMDC de burgh

Hoe gaan we te werk:

1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing.

2. Development meeting
We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard overleg met de technische afdeling om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken.

3. Kostenraming en Offerte
Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie voor en een te ondertekenen gespecificeerde offerte.

4. Testen en opleveren
Er zal altijd uitvoerig door ons en door u getest gaan worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en Strippenkaarten
Zekere voor het onzekere.. Een SLA oftewel service level agreement biedt een dienst om problemen snel op te lossen en alles functioneel te houden.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Apps, koppelingen, maatwerk en meer

7. Tevreden? U ook al?
Wij zijn dol op goede reviews en doen dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.

Voor een uitgebreide route van hoe we werken. Kijkt u hier