Advanced Product Pricing

CMDC Advanced Product Pricing
  • Afwijkende prijzen tonen per klant, klantgroep of land.

Waarom Advanced Product Pricing?

Met Advanced Product Pricing kun je afwijkende prijzen tonen per klant, klantgroep of land. Zodra klanten inloggen in jouw webshop, zullen de prijzen getoond worden die voor de desbetreffende klant van toepassing zijn.

Hoe werkt het?

Advanced Product Pricing biedt de volgende mogelijkheden:

  • Standaard prijslijsten: Dit zijn de prijzen voor klanten, waarvoor geen afwijkende prijs is ingesteld.
  • Prijzen per klantgroep: Je stelt een prijs in per product voor een specifieke klantgroep. Advanced Product Pricing herkent binnen welke klantgroep de ingelogde klant valt, en past de prijzen in de webshop daarop aan.
  • Prijs per klant: Je stelt een prijs in per product voor een specifieke klant. Advanced Product Pricing herkent de ingelogde klant, en past de prijzen in de webshop daarop aan.
  • Prijs per land: Je stelt een prijs per product in voor een specifiek land. Advanced Product Pricing herkent het land van de ingelogde klant, en past de prijzen in de webshop daarop aan.

Compatibiliteit

Let op: Advanced Product Pricing werkt niet samen met kortingsregels, productbundels en staffelprijzen.
Om kortingsregels te laten werken met Advanced Product Pricing, kan contact op worden genomen met onze support afdeling. Meerprijs: € 10 p.m.

Advanced Product Pricing werkt met alle standaard thema's uit de Lightspeed theme-store. Indien er maatwerk is verricht aan het thema, kan het zijn dat wij enkele aanpassingen moeten doen in Advanced Product Pricing tegen meerprijs.

Advanced Product Pricing ALS CCV APP EN LIGHTSPEED APP

We hebben deze app of plugin voor zowel CCV shop als Lightspeed webshop app ontwikkeld. Mocht je vragen hebben over deze apps, dan horen we het graag.

Bekijk al onze CCV shop apps en Lightspeed apps. Wij bouwen apps op maat en complete webshops in diverse systemen. Lees meer informatie over het bouwen van een webshop of neem direct contact op voor de mogelijkheden.