Maatwerk

Specifieke wensen?

Biedt uw huidige systeem niet alle gewenste functionaliteiten? Of wilt u graag koppelen met andere programma’s? Wij lossen het op met maatwerk! Geen uitdaging die we uit de weg gaan. Wij hebben zowel ervaren front-end als back-end developers in huis. We pakken dan ook ieder visueel of functioneel probleem met beide handen aan. Of het nu om een website of een webshop gaat. Wij zorgen dat uw wensen vertaald worden naar de praktijk. Welke visuele of technische oplossing mogen we voor u maken? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Apps en koppelingen

Wij zijn ook zeer ervaren in het ontwikkelen van koppelingen voor de communicatie tussen twee of meerdere programma’s. Denk hierbij aan koppelingen met leveranciers of boekhoudprogramma’s en nog veel meer. Omdat we al jaren elite partner zijn van LightSpeed hebben we inmiddels ook verschillende kant-en-klare oplossingen. Deze zijn hier verkrijgbaar als app. Deze gebruiksvriendelijke applicaties bieden functionaliteit die het LightSpeed platform uitbreiden. Denk hierbij aan specifieke prijzen tonen voor klanten en klantgroepen. Of het uitbreiden van filterfuncties en nog veel meer.

Hoe gaan we te werk:

1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing.

2. Development meeting
We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard overleg met de technische afdeling om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken.

3. Kostenraming en Offerte
Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie voor en een te ondertekenen gespecificeerde offerte.

4. Testen en opleveren
Er zal altijd uitvoerig door ons en door u getest gaan worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en Strippenkaarten
Zekere voor het onzekere.. Een SLA oftewel service level agreement biedt een dienst om problemen snel op te lossen en alles functioneel te houden.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Apps, koppelingen, maatwerk en meer.

7. Tevreden? U ook al?
Wij zijn dol op goede reviews en doen dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.

Voor een uitgebreide route van hoe we werken. Kijkt u hier