Hoe wij werken

Hoe wij werken:

Ieder bedrijf heeft natuurlijk een eigen werkwijze. Wij zijn van mening dat het meest efficiënt is, om dit dan ook maar direct helder weer te geven. Op deze manier weet u waar u aan toe bent, waar we in het proces zitten en hoe we slim en snel met elkaar kunnen schakelen.. Hieronder ziet u een uitgebreide routing van hoe normaliter een project doorlopen wordt dit geldt over het algemeen voor zowel grote als kleine projecten:


1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing. Een goed begin is het halve werk. Mocht het een bestaande situatie betreffen of een koppeling met een ander systeem kan er input nodig zijn van een andere partij.

2. Development meeting
Wanneer alles helder en expliciet geverifieerd is bij u zal er door ons development team (technische afdeling) bekeken worden hoe het gemaakt moet worden en hoeveel tijd dit zal kosten. We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen, hier vaste momenten voor. Op deze manier kunnen we sowieso tweemaal per week nieuwe projecten aandragen en binnen een aantal dagen eventuele aanvullende vragen meenemen in de opvolgende sessie om het plaatje compleet te maken.

3. Kostenraming en Offerte
Wanneer de uren van development duidelijk zijn gaat uw persoonlijke accountmanager aan de slag met een propositie. In deze propositie worden alle elementen verwerkt, dus ook de tijd die nodig is voor projectmanagement maar ook het zeer belangrijke testen. Dit wordt vervolgens in een propositie aan u gepresenteerd. Wanneer de propositie akkoord is, eventueel nadat er misschien nog bepaalde elementen aangevuld of aangepast zijn, volgt er een gespecificeerde offerte. Deze offerte dient ondertekend te worden zodat wij een akkoord hebben en u mee kunnen nemen in onze planning.

4. Testen en opleveren
Wanneer development klaar is volgt er eerst een uitvoerige testsessie plaats. Het testen is ontzettend belangrijk om te zorgen dat alles goed en soepel verloopt. Nadat wij getest hebben gaat u dat natuurlijk zelf ook doen. We spreken altijd een termijn af per project waarin u zelf mag gaan testen totdat u, net als wij, er zeker van bent dat alles naar behoren werkt. Nu spreken wij van een officiële oplevering naar uw wens. Op naar uw Online Succes!

5. SLA en Strippenkaarten
Waar mensen werken… Of waar programma’s, gemaakt door mensen, werken…
Door verschillende invloeden kan er wel eens iets kapot gaan. Op dat moment moet er natuurlijk afhankelijk van de ernst van het probleem, actie ondernomen worden op gepaste termijn.
Hiervoor bieden we eigenlijk 2 oplossingen:
1. De meest veilige en snelle oplossing is een SLA (service level agreement). Een SLA bieden wij in verschillende gradaties aan passend bij uw webshop, website of maatwerkmodule. De gradatie van uw SLA en de ernst het probleem bepalen grotendeels hoe snel wij uw probleem oppakken. Ernstig? Goede SLA? Dan laten wij zoveel mogelijk uit onze handen vallen om uw probleem op te lossen. Wanneer uw probleem minder ernstig is, overleggen we met u de gepaste termijn voor het verrichte van de werkzaamheden. Geen SLA..? Dan kunnen wij u ook geen voorrang geven natuurlijk.
2. We bieden ook een strippenkaart aan (minimale afname € 500,-) waar uren op afgeboekt kunnen worden om bijvoorbeeld iets kleins door te voeren of een probleem op te lossen. Een strippenkaart geeft geen voorrang in een bestaande planning.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
Goed moment voor het aanprijzen van onze aanvullende diensten.. Zou u ook doen, toch? Naast een SLA en strippenkaarten hebben wij mooie apps voor extra functionaliteiten van uw LightSpeed webshop. Deze zijn over het algemeen plug en play. Gaan de zaken nou ontzettend goed? Wenst u bepaalde zaken verder te automatiseren of uit te breiden met maatwerk of koppelingen? Dan maken wij graag een oplossing op maat voor uw specifieke vraag. Beginnen we wel gewoon weer bovenaan dit overzicht…
Kunnen de zaken nog verder in de lift? Boost uw Online aanwezigheid met online marketing. Wij zorgen dat u webshop goed vertegenwoordigd wordt met scherpe tekst- of visueel aantrekkelijke beeldadvertenties (SEA) of zorgen dat u hoger in de zoekresultaten van Google komt met zoekmachine optimalisatie (SEO).

7. Tevreden? U ook al?
Vinden we altijd fijn om te horen. Wij vinden het nog fijner als onze andere en vooral toekomstige klanten dat ook horen. Laat u een review voor ons achter? We zullen u hier straks ook nog wel een keer aan herinneren…