Design

Logo of complete huisstijl laten ontwerpen?

CMDC heeft alles in huis om voor uw bedrijf een passende huisstijl te ontwerpen, ideaal voor uw website of webshop. Samen met onze collega’s gaat u sparren over een passend ontwerp. Welke kleuren passen bij uw bedrijf, producten en doelgroep? Welk gevoel moet de huisstijl oproepen en welke actie hoopt u te bewerkstelligen? Belangrijke vragen wanneer u uw bedrijf goed wilt positioneren. Samen met CMDC kijkt u hoe u gezien wilt worden als bedrijf en hoe uw huisstijl vorm moet krijgen. Zo sluit uw huisstijl straks naadloos aan op uw bedrijf en komt het op uw website of webshop goed tot zijn recht.

Logo laten ontwerpen

Een huisstijllaten ontwerpen, toch een vak apart. Op de eerste plek moet het logo natuurlijk passen bij uw bedrijf. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat het logo duidelijk is. Zowel wanneer het klein of groot uitgevoerd wordt zal het logo goed leesbaar moeten blijven. Origineel en onderscheidend zijn is natuurlijk ook belangrijk. Dit zal voor herkenning zorgen als het logo steeds verder verspreidt raakt. En dat is het uiteindelijke doel van een beeldmerk. Heb jij straks ook een sterke huisstijl met logo op je website?

Huisstijl laten ontwerpen

Uw huisstijl is de totale toon en herkenbaarheid van uw bedrijf. De look & feel moet zorgen voor de juiste uitstraling richting uw doelgroep. Uw huisstijl moet het juiste gevoel oproepen bij de producten of diensten die u op uw website wilt verkopen. Heeft u al een bedrijfslogo? CMDC zorgt dat uw nieuwe huisstijl hier naadloos op aan sluit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze creatieve experts.

Visuals en infographics

Veel mensen zijn visueel ingesteld en beeld vertelt in een oogopslag meer dan tekst. Het is dus belangrijk dat u gebruik maakt van goed beeldmateriaal. Of het nu gaat om afbeeldingen, video’s of infographics. CMDC gaat graag met u aan tafel om de juiste huisstijl te vinden die past bij uw visuals, infographics en website. Zo draagt u straks een sterke huisstijl uit naar uw klant via tekst en beeld.

ONWEERSTAANBAAR DESIGN VOOR ONZE KLANTEN

CMDC Cook

Kooc.nl

Geen tijd? Tijd voor Kooc!
De meest gezonde maaltijden binnen 10 minuten op tafel Zo makkelijk kan gezond zijn. Gezonde onbewerkte maaltijden bereid zonder ongewenste suikers en toevoegingen kant-en-klaar thuisbezorgd.

Pluggerz

De specialist in gehoorbescherming!
Muziekliefhebber, snelheidsduivel of klusser? Je wilt volop van je passie kunnen genieten, maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je niet te wachten. Met Pluggerz oordoppen kun je optimaal en zorgeloos genieten in elke situatie!

CMDC Pluggerz

Hoe gaan we te werk:

1. Inventariseren

We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes met u doorlopen.

2. Development meeting

We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard intern overleg met onze developers om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken

3. Kostenraming en offerte

Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie aan u voor samen met een gespecificeerde te ondertekenen offerte.

4. Testen en opleveren

Er zal altijd uitvoerig door ons getest worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en strippenkaarten

We nemen graag het zekere voor het onzekere. Een SLA oftewel ‘service level agreement’ biedt u de zekerheid om alles functioneel te houden en eventuele problemen snel op te lossen. Met onze strippenkaart-service kunt u altijd snel en adequaat kleine wijzigingen in uw webshop uit laten voeren. Zo verliest u geen kostbare tijd aan offertes en administratieve rompslomp.

6. Aanvullende diensten voor meer succes

We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Hierbij kunt u denken aan Apps, koppelingen met andere systemen, maatwerk en meer.

7. Tevreden? U ook al?

Wij zijn dol op goede reviews en doen er dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.