Design

Logo of complete huisstijl laten ontwerpen?

CMDC heeft alles in huis om u bedrijf in het juiste jasje te gieten. Samen gaan we sparren over de beste fit. Welke kleuren passen bij uw bedrijf, producten en doelgroep. Welk gevoel moet het oproepen en welke actie hoopt u te bewerkstelligen.. Allemaal onderdeel van hoe u gezien wilt worden als bedrijf en hoe uw huisstijl vorm moet krijgen en volledig tot zijn recht zal komen.

Logo laten ontwerpen

Toch een vak apart... Op de eerste plek moet het logo natuurlijk passen bij het bedrijf. Daarnaast moet het duidelijk zijn, het liefst in zowel klein als groot formaat. Origineel en onderscheidend zijn is natuurlijk ook belangrijk. Dit zal voor herkenning gaan zorgen als het logo steeds verder verspreidt zal raken. En dat is het uiteindelijke doel van een beeldmerk.

Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl is de totale toon en herkenbaarheid van uw bedrijf. Deze look&Feel moet zorgen voor de juiste uitstraling richting uw doelgroep en gevoel bij uw producten of diensten die u wilt verkopen. En moet natuurlijk aansluiten op uw logo. Of het logo op uw huisstijl.. Kip en ei.. Misschien goed om het hier eens over te hebben?

Visuals en infographics

Veel mensen zijn visueel ingesteld en beeld verteld vaak in een oogopslag meer dan tekst. Het is dus belangrijk gebruik te maken van goed beeldmateriaal of het nu afbeeldingen, video of infographics zijn. Wij gaan graag met u aan tafel om de juiste toon te vinden en een goede balans in beeld en tekst te communiceren naar uw klant.

CMDC Cook

Kooc.nl

Geen tijd? Tijd voor Kooc!
De meest gezonde maaltijden binnen 10 minuten op tafel Zo makkelijk kan gezond zijn. Gezonde onbewerkte maaltijden bereid zonder ongewenste suikers en toevoegingen kant-en-klaar thuisbezorgd.

Pluggerz

De specialist in gehoorbescherming!
Muziekliefhebber, snelheidsduivel of klusser? Je wilt volop van je passie kunnen genieten, maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je niet te wachten. Met Pluggerz oordoppen kun je optimaal en zorgeloos genieten in elke situatie!

CMDC Pluggerz

Hoe gaan we te werk:

1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing.

2. Development meeting
We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard overleg met de technische afdeling om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken.

3. Kostenraming en Offerte
Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie voor en een te ondertekenen gespecificeerde offerte.

4. Testen en opleveren
Er zal altijd uitvoerig door ons en door u getest gaan worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en Strippenkaarten
Zekere voor het onzekere.. Een SLA oftewel service level agreement biedt een dienst om problemen snel op te lossen en alles functioneel te houden.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Apps, koppelingen, maatwerk en meer.

7. Tevreden? U ook al?
Wij zijn dol op goede reviews en doen dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.

Voor een uitgebreide route van hoe we werken. Kijkt u hier