E-commerce

Specialist in Ecommerce

Verkoop uw producten online met uw eigen webshop en open uw zaak in de grootste winkelstraat ter wereld.. Wij ondersteunen van begin tot eind zodat u klaar bent voor uw online succes! Het internet kent veel klanten maar tegenwoordig ook veel concurrenten. Het is dus belangrijk dat uw webshop voldoet aan de laatste standaarden, gebruiksvriendelijk en onderscheidend is zodat u uw klant goed kan bedienen en ze graag in uw online winkel komen en blijven. CMDC heeft jaren aan ervaring om dit op de juiste manier aan te pakken en samen met u de beste strategie uit te zetten om uw producten aan te bieden aan uw doelgroep. Leg geheel vrijblijvend uw idee of wensen aan ons voor en wij zorgen ervoor dat u voor ons zult kiezen! Tot snel!

LightSpeed

CMDC is de grootste maatwerk en Elite partner van het eCommerce platform LightSpeed en kennen dan ook alle ins en outs. Het grote voordeel hiervan is dat met de basis van LightSpeed snel en voordelig een webshop opgezet kan worden, welke wij vervolgens kunnen aanpassen en uitbreiden in uiterlijk, gebruik en functionaliteiten. Dit kan een stukje design zijn maar ook met specifieke op maat gemaakte modules, apps en koppelingen. Voor meer informatie en een gratis demo van 14 dagen, kijkt u hier.

CCV Shop

CMDC is Platinum partner van het eCommerce platform CCV Shop en kennen dan ook alle mogelijkheden. We maken voor klanten van CCV maatwerk om de functionaliteit van hun shops uit te breiden of verder te optimaliseren.  Dit kan van een stukje design tot en met specifieke op maat gemaakte modules, apps en koppelingen. Daarnaast zijn we bezig om een aantal apps te lanceren in de appstore van CCV Shop.

Maatwerk

Loopt u tegen de kaders van uw webshop aan? Wij bieden maatwerk oplossingen voor het ondervangen van eenvoudige functionaliteiten tot complexe oplossingen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Heeft u wensen met betrekking tot het uiterlijk en de vormgeving van uw webshop. Geen probleem! ook op het gebied van design bieden wij een oplossing op maat.

Apps

Functionaliteiten die voor verschillende klanten interessant kunnen zijn verwerken wij ook in apps die met een vast bedrag per maand afgenomen kunnen worden. Denk hierbij aan specifieke prijzen voor klanten of klantgroepen, speciale filters of andere handige functionaliteiten die uw webshop weer een stukje beter maakt en onderscheidt van de concurrent. Bekijk hier al onze Apps.

CMDC VIVISOL

Vivisol

VIVISOL is sinds meer dan 25 jaar de Nederlandse leverancier voor therapieën als CPAP en MRA bij Slaapapneu en zuurstoftherapie bij onder anderen COPD.

Pluggerz

De specialist in gehoorbescherming
Muziekliefhebber, snelheidsduivel of klusser? Je wilt volop van je passie kunnen genieten, maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je niet te wachten. Met Pluggerz oordoppen kun je optimaal en zorgeloos genieten in elke situatie!

CMDC Pluggerz

Hoe gaan we te werk:

1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing.

2. Development meeting
We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard overleg met de technische afdeling om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken.

3. Kostenraming en Offerte
Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie voor en een te ondertekenen gespecificeerde offerte.

4. Testen en opleveren
Er zal altijd uitvoerig door ons en door u getest gaan worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en Strippenkaarten
Zekere voor het onzekere.. Een SLA oftewel service level agreement biedt een dienst om problemen snel op te lossen en alles functioneel te houden.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Apps, koppelingen, maatwerk en meer.

7. Tevreden? U ook al?
Wij zijn dol op goede reviews en doen dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.

Voor een uitgebreide route van hoe we werken. Kijkt u hier