Webshop

Specialist in Ecommerce

Wilt u een webshop laten bouwen? Dan bent u bij CMDC aan het juiste adres! Verkoop uw producten online en open uw eigen webshop in de grootste winkelstraat ter wereld. CMDC heeft jaren ervaring met het bouwen van webshops. Samen met u zetten we in no time een shop op om uw producten aan te bieden aan uw doelgroep. Het is belangrijk dat uw webshop gebruiksvriendelijk en onderscheidend is. Ook het voldoen aan de laatste standaarden is belangrijk om uw klanten goed te kunnen bedienen. Wij ondersteunen u desgewenst zowel tijdens de bouw als de oplevering van uw webshop. Zo bent u klaar voor uw online succes! Wij kijken uit naar uw ideeën en denken graag met u mee. Tot snel!

LightSpeed webshop

CMDC is de grootste maatwerk en Elite partner van het eCommerce platform LightSpeed. Het grote voordeel hiervan is dat met de basis van LightSpeed snel en voordelig een webshop opgezet kan worden. Wij kunnen deze vervolgens aanpassen en uitbreiden in uiterlijk, gerbuik en functionaliteiten. Wij bouwen Lightspeed webshops op maat en kunnen veel apps en koppelingen maken. Bekijk meer over de mogelijkheden van een webshop laten maken in Lightspeed. 

CCV Shop

CMDC is Platinum partner van het eCommerce platform CCV Shop en kent dan ook alle mogelijkheden. We maken voor klanten van CCV maatwerk om de functionaliteit van hun shops uit te breiden of verder te optimaliseren.  Dit kan van een stukje design tot en met specifieke op maat gemaakte modules, apps en koppelingen. Daarnaast zijn we bezig om een aantal apps te lanceren in de appstore van CCV Shop. Bekijk de apps die we al gebouwd hebben voor CCV shops. 

Shopify

Wereldwijd is Shopify een van de grootste e-commerce platformen. Alhoewel met name groot in Noord-Amerika breidt Shopify ook snel uit in Europa. Het platform is dan ook zeer toegankelijk en heeft een zeer uitgebreide appstore. Mocht je daarmee niet in al je wensen kunnen voorzien, dan kunnen wij altijd maatwerk voor je ontwikkelen. Als maatwerk specialist met jarenlange ervaring, kennen we de meeste wensen van webshops inmiddels wel en kunnen we snel en kosten efficiënt oplossingen realiseren.

Sylius

Sylius is een nieuwe open source oplossing voor jouw webshop. Met Sylius heb je een webshop licentie inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast en relatief laag bedrag per maand. Sylius kent niet de limieten voor productaantallen en filters van de meeste SAAS platformen; het kan met elke ontwikkeling meegroeien, is standaard voorbereid op Multishop/Multilanguage/Multicurrency en is daarmee HET alternatief voor Magento. Sylius is een moderne web toepassing waarbij je bent verzekerd van extreem hoge prestaties. Nu en in de toekomst. Met het overzichtelijk admin panel houd je bovendien alle KPI’s van je webshop scherp in de gaten.

Maatwerk webshop

Loopt u tegen de kaders van uw webshop aan? Wij bieden maatwerk oplossingen voor het ondervangen van eenvoudige functionaliteiten tot complexe oplossingen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Heeft u wensen met betrekking tot het uiterlijk en de vormgeving van uw webshop. Geen probleem!

Apps

Functionaliteiten die voor verschillende klanten interessant kunnen zijn verwerken wij ook in apps die met een vast bedrag per maand afgenomen kunnen worden. Denk hierbij aan specifieke prijzen voor klanten of klantgroepen, speciale filters of andere handige functionaliteiten die uw webshop weer een stukje beter maakt en onderscheidt van de concurrent. Bekijk hier onze Lightspeed apps, Ecwid apps en CCV shop Apps.

Portfolio: Pluggerz

De specialist in gehoorbescherming
Muziekliefhebber, snelheidsduivel of klusser? Je wilt volop van je passie kunnen genieten, maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je niet te wachten. Met Pluggerz oordoppen kun je optimaal en zorgeloos genieten in elke situatie!

CMDC Pluggerz

Hoe gaan we te werk bij de bouw van een webshop:

1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing.

2. Development meeting
We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard overleg met de technische afdeling om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken.

3. Kostenraming en offerte
Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie voor en een te ondertekenen gespecificeerde offerte.

4. Testen en opleveren
Er zal altijd uitvoerig door ons en door u getest gaan worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en strippenkaarten
Zekere voor het onzekere.. Een SLA oftewel service level agreement biedt een dienst om problemen snel op te lossen en alles functioneel te houden.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Apps, koppelingen, maatwerk en meer.

7. Tevreden? U ook al?
Wij zijn dol op goede reviews en doen dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.

Voor een uitgebreide route van hoe we werken. Kijkt u hier