Partners

Lightspeed

Lightspeed is DE partij als het aankomt op webshops én kassasystemen. Met hun Software as a Service (SaaS) oplossingen, kun je voor een klein bedrag per maand al gebruik maken van de zelfde software als giganten zoals Phillips, Heineken en nog vele anderen…

 

Daarbij is CMDC de grootste maatwerk en Elite partner van het LightSpeed platform  en we kennen dan ook alle ins en outs. Het grote voordeel hiervan is dat met de basis van Lightspeed snel en voordelig een webshop opgezet kan worden, welke wij vervolgens kunnen aanpassen en uitbreiden in uiterlijk, gebruik en functionaliteiten.

CMDC lightspeed

CCV Shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor jouw webshop. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast maandbedrag. CCV Shop levert overigens ook betaalsystemen. Bekijk dan ook snel de mogelijkheden

 

CMDC is Platinum partner van het eCommerce platform CCV Shop en we kennen hiervan dan ook alle mogelijkheden. We maken voor klanten van CCV maatwerk om de functionaliteit van hun shops uit te breiden of verder te optimaliseren.

Spotler

Veel marketeers vinden het moeilijk om zelf goed e-mail marketing toe te passen. Spotler maakt het hen makkelijk door prettige software met praktische ondersteuning te bieden. Zo biedt Spotler directe support, hands-on trainingen, een up-to-date helpcenter en een op maat gemaakte account-inrichting. Marketeers krijgen hierdoor de volledige controle over de software en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Met Spotler kunnen zij professioneler met hun doelgroep communiceren.

Vraag online demo aan.