Partners

Lightspeed logo

Lightspeed

Lightspeed is DE partij als het aankomt op webshops én kassasystemen. Met hun Software as a Service (SaaS) oplossingen, kun je voor een klein bedrag per maand al gebruik maken van de zelfde software als giganten zoals Phillips, Heineken en nog vele anderen…

 

Daarbij is CMDC de grootste maatwerk en Elite partner van het LightSpeed platform  en we kennen dan ook alle ins en outs. Het grote voordeel hiervan is dat met de basis van Lightspeed snel en voordelig een webshop opgezet kan worden, welke wij vervolgens kunnen aanpassen en uitbreiden in uiterlijk, gebruik en functionaliteiten.

Ecwid

Ecwid biedt je de mogelijkheid om overal je producten te verkopen. Zo maakt Ecwid het eenvoudig om een nieuwe online shop te ontwikkelen maar ook om te verkopen via je social media, marketplaces en face to face. Beheer alles vanuit een enkel dashboard met gesynchroniseerde voorraad, gekoppelde orderverwerking en gekoppelde product informatie.

Met handige functies en een nog altijd sterk groeiende app store biedt Ecwid je kansen die je niet voor mogelijk had gehouden.

Ecwid logo
Sylius logo

Sylius

Sylius is een nieuwe open source oplossing voor jouw webshop. Met Sylius heb je een webshop licentie inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast en relatief laag bedrag per maand. Sylius kent niet de limieten voor productaantallen en filters van de meeste SAAS platformen; het kan met elke ontwikkeling meegroeien, is standaard voorbereid op Multishop/Multilanguage/Multicurrency en is daarmee HET alternatief voor Magento. Sylius is een moderne web toepassing waarbij je bent verzekerd van extreem hoge prestaties. Nu en in de toekomst. Met het overzichtelijk admin panel houd je bovendien alle KPI’s van je webshop scherp in de gaten.

CCV Shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor jouw webshop. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast maandbedrag. CCV Shop levert overigens ook betaalsystemen. Bekijk dan ook snel de mogelijkheden

 

CMDC is Platinum partner van het eCommerce platform CCV Shop en we kennen hiervan dan ook alle mogelijkheden. We maken voor klanten van CCV maatwerk om de functionaliteit van hun shops uit te breiden of verder te optimaliseren.

CCV logo
Spotler logo

Spotler

Veel marketeers vinden het moeilijk om zelf goed e-mail marketing toe te passen. Spotler maakt het hen makkelijk door prettige software met praktische ondersteuning te bieden. Zo biedt Spotler directe support, hands-on trainingen, een up-to-date helpcenter en een op maat gemaakte account-inrichting. Marketeers krijgen hierdoor de volledige controle over de software en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Met Spotler kunnen zij professioneler met hun doelgroep communiceren.

Vraag online demo aan.

Shopify

Wereldwijd is Shopify een van de grootste e-commerce platformen. Alhoewel met name groot in Noord-Amerika breidt Shopify ook snel uit in Europa. Het platform is dan ook zeer toegankelijk en heeft een zeer uitgebreide appstore. Mocht je daarmee niet in al je wensen kunnen voorzien, dan kunnen wij altijd maatwerk voor je ontwikkelen. Als maatwerk specialist met jarenlange ervaring, kennen we de meeste wensen van webshops inmiddels wel en kunnen we snel en kosten efficiënt oplossingen realiseren. Deze hosten we op onze eigen servers, zodat support daarop altijd gegarandeerd is.

Shopify logo
Spotler logo

Wikibase Solutions

Wikibase Solutions loopt voorop in het aanbieden van zakelijke oplossingen op het MediaWiki platform. Wikibase Solutions realiseert wiki’s voor bedrijven door het stroomlijnen van informatie en het delen van kennis. Een wiki is een software applicatie of (web)toepassing waarmee documenten kunnen worden beheerd en bewerkt zonder dat daar deskundige support voor nodig is. Documenten zijn zo altijd geordend en makkelijk toegankelijk te maken, voor groepen van gebruikers .

 

Wiki iets voor jouw bedrijf? Als je beter grip wilt krijgen op de kennis, informatie en data die nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering, dan kan Wikibase Solutions je daar absoluut mee helpen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.