Over ons

Wij zijn:

Customer oriented
Market driven
Distinctive solutions
C
ommitted 2 you!

CMDC is ontstaan uit de samenwerking van 2 concurrenten uit de e-commerce branche. Wij zijn het grootste deel van de dag druk met het ontwikkelen van maatwerk voor allerlei webshops, van kleine onbekende merken, tot merken die je dagelijks in TV reclames tegen komt.

Bij ons kun je terecht voor van alles en nog wat, zo lang het maar digitaal is. Wij kunnen zelf een heleboel en soms huren we partners in die op bepaalde vlakken gewoon net wat meer expertise hebben. Hierdoor kunnen we allround werk leveren.

We zijn zelf dol op het bouwen van intelligente systemen, zoals voorraadsystemen waaruit niet alleen de klant zelf informatie haalt, maar waar bijvoorbeeld ook een dealer netwerk in terecht kan, altijd up to date en accuraat. Of invoice-systemen die rekening houden met het feit dat de klant wel eens meerdere bedrijven kan hebben en uit naam van meerdere entiteiten wil kunnen factureren, waarbij hij toch het totaaloverzicht houdt en makkelijk zijn boekhouding kan doen.

Maar ook boekingssystemen voor sportscholen met slimme betaalmodules, of gewoon hele vette responsive websites voor de groten in de mode industrie…

Wie bent u?

Let’s meet!