B2B Addons

B2B addons
  • Kies uit een portal login, toon alle varianten op productpagina en/of invoice feature.
  • Breid je webshop uit met 3 handige B2B features.
  • Verbeter de performance van jouw B2B webshop met de B2B Add-ons.

Waarom B2B Addons?

B2B Addons is een verzamelnaam voor drie verschillende B2B modules. De 'Portal Login', 'Toon alle varianten' en 'Invoice'. Met B2B Addons voeg je 3 krachtige B2B functionaliteiten toe aan je webshop.

1. Portal login: De portal login toont het nieuwe gezicht van jouw webshop, en geeft je volledige controle over wie er shopt in jouw webshop. Jouw klant krijgt pas toegang tot jouw shop zodra jij toestemming geeft.

2. Toon alle varianten: Met toon alle varianten is het bestellen van verschillende varianten kinderspel. Niet langer worstel je met onhandige drop-down menu’s en het heen en weer schakelen tussen productpagina en winkelmand. De 'toon alle varianten' module toont alle productvarianten in een lijst overzicht, in plaats van een dropdown

3. Invoice module: Het komt je vast bekend voor; klanten die facturen opvragen voor bestellingen die lang geleden zijn geplaatst waarvan de exacte datum niet bekend is. Deze factuur opzoeken is een tijdrovend proces. De invoice module geeft de klant zelf de touwtjes in handen. De 'invoice' module maakt het mogelijk dat een ingelogde gebruiker een PDF versie van zijn factuur kan downloaden, in zijn 'mijn account' omgeving.

Installatie

Stap 1: Installeer de App en login. (je inloggegevens worden per mail verstuurd)

Stap 2: Selecteer de gewenste modules. Indien je kiest voor 'Portal login' dien je enkele instellingen te configureren.

Stap 3: Sla je configuratie op. B2B Addons doet de rest.

Extra informatie

De eerste Addon is inbegrepen. Voor elke extra Addon betaal je € 12,50 per maand.

B2B Addons ALS LIGHTSPEED APP

We hebben deze app of plugin voor Lightspeed ontwikkeld. Mocht je vragen hebben over deze apps, dan horen we het graag.

Bekijk al onze CCV shop apps en Lightspeed apps. Wij bouwen apps op maat en complete webshops in diverse systemen. Lees meer informatie over het bouwen van een webshop of neem direct contact op voor de mogelijkheden.