Lightspeed webshop laten maken

Als online ondernemer ben je op zoek naar een platform wat jou helpt om verder te groeien en je doelen te bereiken. Lightspeed is precies zo’n platform. Als je een Lightspeed webshop laat maken, weet je zeker dat je klanten een optimale gebruikerservaring hebben. Hierdoor wordt de kans groter dat er vaker herhaalaankopen worden gedaan. CMDC is Lightspeed Elite Partner. Wij weten dus precies hoe we de beste webshop voor jou kunnen bouwen.

Wat is een Lightspeed webshop?

Misschien heb je al weleens van een Lightspeed platform gehoord, misschien ook niet. Daarom leggen we je eerst even uit wat het precies is. Elk platform heeft zijn eigen specifieke webshop software. Zo ook Lightspeed. Maar Lightspeed is er niet zomaar een! Het heeft een van de beste en meest uitgebreide webshop software die er is. Zowel voor beginnende als voor gevorderde webwinkels is dit een zeer geschikte oplossing. Iedere online ondernemer doet er dus goed aan een Lightspeed webshop te laten maken.

 

lightspeed webshop laten maken

Waarom een Lightspeed webshop laten maken?

Een Lightspeed webshop biedt meerdere voordelen. De software blinkt namelijk uit in voorraadbeheer en design, maar presteert ook uitstekend op het gebied van online vindbaarheid van je webshop. De belangrijkste voordelen lichten we voor je uit.

 

Vindbaarheid

Als online verkoper wil je natuurlijk dat je producten goed vindbaar zijn in Google of een van de andere zoekmachines. Ben je niet vindbaar voor je klanten, dan zul je waarschijnlijk weinig verkopen. De software van Lightspeed is zo ontwikkeld, dat vindbaarheid standaard goed ingeregeld is. Vindbaarheid is dus geen issue voor dit CMS.

 

Veiligheid

De datalekken en criminele online activiteiten vliegen ons tegenwoordig om de oren. Als online shop wil je je klanten natuurlijk privacy bieden. Als je je webshop met Lightspeed laat bouwen, hoef je je hier geen zorgen om te maken. De software maakt namelijk gebruik van een SSL-verbinding met HTTPS. Hiermee worden de gegevens van je klanten veilig opgeslagen.

 

Design

Je wilt natuurlijk dat de bezoekers van jouw webshop niet worden afgeleid tijdens hun aankoop, waardoor ze deze niet voltooien. Een Lightspeed webshop maken wij niet alleen mooi voor het oog, maar ook nog eens functioneel. We bouwen je Lightspeed webshop met het oog op conversies.

 

Lightspeed webshop laten maken door CMDC

Zoals gezegd zijn wij Lightspeed Elite Partner. Dat zijn we natuurlijk niet voor niets! We kennen alle ins en outs van deze software en kunnen dus snel en voordelig voor jou een webshop ontwikkelen. Al vele klanten hebben hun Lightspeed webshop laten bouwen door ons. Ben jij de volgende? Bel ons op 040 - 720 0664 of stuur een mail naar info@cmdc.eu. Wij maken aan de hand van jouw wensen graag een offerte op maat.