Online Marketing

Boost uw omzet met Online marketing!

Geef uw bedrijf de volgende zet richting Online Succes!
Wij zorgen dat u webshop of website goed vertegenwoordigd wordt met scherpe tekst- of visueel aantrekkelijke beeldadvertenties met Google Ads (SEA) of zorgen dat u hoger in de zoekresultaten van Google komt met zoekmachine optimalisatie (SEO). Tegenwoordig begint bijna iedere zoektocht op het internet. Zorg dat uw bedrijf gevonden wordt.. in plaats van de concurrent. Online Marketing is inmiddels een van de meest toegepaste vormen van Marketing in het algemeen en in middels dan ook breed ingezet. Zorg dat je de boot niet mist en omzet kwijt raakt aan jouw concurrentie! Welke strategie we het beste kunnen inzetten bespreken we graag met een bakje koffie.. Wanneer schikt het?

Vergroot de omzet van uw bedrijf met Google Ads

Elk bedrijf weet dat een goede advertentie in de zoekmachines, en met name Google, van groot belang is. Veel bezoekers en dus potentiële klanten komen via het Google netwerk op een website of webshop terecht. Een krachtige advertentie in de zoekmachine van Google, maar ook YouTube, kan voor veel verkeer en dus omzet zorgen. Wil jij ook de omzet van jouw bedrijf vergroten? Dat je dit nu leest wil zeggen dat je in ieder geval geïnteresseerd bent en dus op zoek bent naar een manier om jouw onderneming online extra onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. In dat geval is het inschakelen van een SEA specialist de eerste stap... Toevallig ben je nofg maar een klik van deze eerste stap verwijderd.

Hoger in de zoekresultaten van Google

Veel bezoekers en dus potentiële klanten komen via Google op een website of webshop terecht. Een top 5 positie in de zoekmachines kan dus voor veel verkeer en omzet zorgen! Om dit te realiseren dien je de potentiële klant op de juiste manier te bedienen. Zie het als een fysieke winkel waar je ook alles zou doen om het een klant naar de zin te maken en te zorgen dat niets een verkoop in de weg staat. Je zult vertrouwen en deskundigheid moeten uitstralen en een goede service bieden. Op een website of webshop heb je het dan over een gebruiksvriendelijke lay-out met een duidelijke navigatie, makkelijke contactmogelijkheden en eventueel eenvoudig afrekenen en laten bezorgen. Alles is meetbaar en dus te optimaliseren. Maar hoe kom je nu op die toppositie? Dat kan door continue de belangrijkste pijlers van SEO te optimaliseren.... wij staan klaar voor jou, als SEO specialist, om dit te realiseren!

Hoe gaan wij te werk:

1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing.

2. Development meeting
We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard overleg met de technische afdeling om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken.

3. Kostenraming en Offerte
Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie voor en een te ondertekenen gespecificeerde offerte.

4. Testen en opleveren
Er zal altijd uitvoerig door ons en door u getest gaan worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en Strippenkaarten
Zekere voor het onzekere.. Een SLA oftewel service level agreement biedt een dienst om problemen snel op te lossen en alles functioneel te houden.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Apps, koppelingen, maatwerk en meer.

7. Tevreden? U ook al?
Wij zijn dol op goede reviews en doen dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.

Voor een uitgebreide route van hoe we werken. Kijkt u hier