Strategie

GOED is niet GOED GENOEG voor ons!

Wie een huis bouwt, begint met de fundering. Bij een online applicatie is dat niet anders. Of het nou gaat om de strategie voor een website, webshop of uw wens om bovenaan de eerste pagina binnen Google te staan. Voordat we ook maar één regel code schrijven, of uw campagne op een andere manier aanpassen, maken we samen met u keuzes over doelgroepen en doelstellingen. Om deze vervolgens te vertalen naar de ideale route.

CMDC strategie 2

DE GEWOONTES VAN DE GEBRUIKER VORMGEVEN.

We hebben de kracht gezien wat een ontwerp kan verrichten met de juiste vormgeving. We gebruiken het om het leven van de eindgebruiker beter en gemakkelijker te maken.

GEEF EEN VISIE OP DE TOEKOMST VAN UW PRODUCT OF DIENST.

We zijn goed in het beantwoorden van vragen als "hoe ziet de toekomst van uw bedrijf eruit?" Door onze interesses aan veel verschillende opkomende technologieën, zijn we uniek gepositioneerd om u te helpen met oplossingen of maatwerk.

BELANGSTELLING TONEN VOOR ELKE OPDRACHT

We verdiepen ons in de opdracht en investeren tijd in het leren van de regelgeving en processen met betrekking tot uw bedrijf. Hierdoor kunnen we de opdracht snel en gemakkelijk terugkoppelen zodat u eerder kunt genieten van het eindresultaat.

1. Inventariseren
We beginnen natuurlijk altijd eerst met het inventariseren van uw wensen en zullen deze tot in de puntjes doorlopen en adviseren waar van toepassing.

2. Development meeting
We hebben tweemaal per week, op dinsdag- en op donderdagmorgen standaard overleg met de technische afdeling om nieuwe of aanvullende projecten te bespreken.

3. Kostenraming en Offerte
Wanneer alle werkzaamheden helder zijn leggen wij een propositie voor en een te ondertekenen gespecificeerde offerte.

4. Testen en opleveren
Er zal altijd uitvoerig door ons en door u getest gaan worden voordat we spreken van een volledige oplevering.

5. SLA en Strippenkaarten
Zekere voor het onzekere.. Een SLA oftewel service level agreement biedt een dienst om problemen op te lossen en alles functioneel te houden.

6. Aanvullende diensten voor meer succes
We bieden verschillende diensten voor een volgende stap in uw online succes. Apps, koppelingen, maatwerk en meer.

7. Tevreden? U ook al?
Wij zijn dol op goede reviews en doen dan ook alles om deze te mogen ontvangen. Als u ook tevreden bent over onze dienstverlening, zien we uw review graag verschijnen.