Voorjaars actie

Kies zelf uw Voorjaars korting!

In de maand Mei kiest u zelfde de korting! Hoe zult u denken? Uw korting wordt bepaald aan de hand van de maximale dagtemperatuur* van de dag waarop u akkoord geeft op de offerte. Laat daarom nu uw gedachten de vrije loop en denk na over mogelijke verbeteringen en aanpassingen van uw webshop. Heeft u geen inspiratie, kijk dan onderstaand eens naar enkele praktische maatwerkoplossingen die wij recent hebben gerealiseerd. Doe daarom nu uw uitvraag en vraag de weergoden om hoge tempraturen!

Heeft u al een maatwerk aanvraag lopen! Geen probleem, ook voor een reeds lopende aanvraag, of deze nu recent is gedaan of al wat ouder is, geldt deze actie. Laat uw project manager weten dat u gebruik wenst te maken van deze actie en een nieuwe offerte zal worden opgesteld.

 

*de maximale dagtempratuur wordt bepaald aan de hand van de tempratuur die wordt gemeten in De Bilt, Nederland en geldt alleen in de maand Mei.

Wat wij u bieden?

Kies uw eigen korting op nieuwe en lopende aanvragen.  Planning in volgorde van binnenkomst. Mocht u een andere planning/invulling wensen? Laat het ons weten!
Wacht daarom niet te lang en vraag een offerte aan!

EXTRA KORTING!

Mei kent ook enkele feestdagen: Hemelvaartsdag 9 mei, Moederdag 12 mei, Pinksteren 19 en 20 mei. Op deze dagen krijgt u bij een akkoord 10% extra korting!

KIES ZELF UW VOORJAARS KORTING!

Zit u al een tijdje met wat wensen en ideeën voor een verbetering van uw webshop in uw hoofd, maar weet u niet of wij dit voor u kunnen realiseren? Hierbij een greep uit koppelingen die wij de afgelopen tijd voor onze klanten hebben gerealiseerd.

  • FTP voorraad koppeling – Biedt uw leverancier een FTP functie aan, wij kunnen voor u hiermee een koppeling maken waarmee bijvoorbeeld de voorraad wordt gesynchroniseerd
  • Specifieke leveranciers/verzendpartij koppeling – Wens je graag gekoppeld te worden met uw leverancier of eventueel verzendpartij. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en uw wensen.
  • Digiwallet – Biedt uw klanten de mogelijkheid om te betalen via Digiwallet

Naast bovenstaande voorbeelden hebben wij o.a. koppelingen gerealiseerd met Visma; OCS recreatie; Channable; Bol.com; Navision; Softwear; Coin to Pay; SRS; AFAS profit; etc, en hebben wij een PIM systeem en shopSync om informatie tussen shops te koppelen.

Of heeft u meer iets aan deze voorbeelden; een greep uit maatwerk oplossingen die wij de afgelopen tijd voor onze klanten hebben gerealiseerd.

  • Prijzen exclusief btw tonen bij specifieke klantgroepen
  • Product prijzen berekenen op basis van formule – m2
  • Cart to quote – offerte aanvraag system
  • Betaalmethode enkel tonen bij specifieke klantgroepen
  • Bezorgdatum mogelijk maken om te kiezen
  • Verwachte leveringsdatum vermelden op product pagina

Indien u interesse heeft in deze actie kunt u contact met ons opnemen via een knop op deze pagina of stuur een mailtje naar de accountmanager waarmee u in het verleden in contact bent geweest. Let op! onze capaciteit is niet onbeperkt, dus laat ons snel weten als u hiervan gebruik wilt maken. Aanvragen/opdrachten zullen in volgorde van binnenkomst worden opgepakt/uitgevoerd. Bij het oppakken van een oude aanvraag is het wenselijk dat u de reeds uitgebrachte offerte meestuurt om zo een nieuwe prijsopgave te ontvangen.

 

*de maximale dagtempratuur wordt bepaald aan de hand van de tempratuur die wordt gemeten in De Bilt, Nederland en geldt alleen in de maand Mei.

KIES ZELF UW VOORJAARS KORTING!