Webdesign voor uw webshop

Webdesign voor uw webshop

Als je op zoek bent naar een professionele webshop designer dan heb je die in CMDC gevonden! Wij leveren naast design ook maatwerk voor webwinkels op diverse platformen. Hierbij ondersteunen wij je van begin tot eind. We maken een webshop die goed converteert en er ook nog eens mooi uitziet. Hoe we dat doen? Dat lees je hier!

 

Webshop design met verschillende software

In de velen jaren dat wij webshops ontwerpen, hebben wij al gewerkt met veel verschillende platformen en  dus ook verschillende webshopsoftware. Bij een aantal van deze platformen zijn wij ook benoemd tot officiële partner. Elke platform heeft zijn eigen software met specifieke  voor- en nadelen. Er bestaat dan ook niet één webshopsoftware voor iedereen geschikt is. Gelukkig leveren wij design en maatwerk op verschillende platformen en weten we dus precies welke oplossing geschikt is voor jouw online onderneming. Laat ons je hierin adviseren voor de beste keuze.

 

Wij ontwerpen webshops onder andere op de volgende platformen:

  • Lightspeed
  • CCV Shop
  • Shopify
  • Sylius

 

Daarnaast bieden wij maatwerk oplossingen wanneer je tegen de grenzen van van hetzij het platform, hetzij jouw eigen webshop aanloopt. Dit maatwerk vertaalt zich onder andere in door ons ontwikkelde koppelingen en apps die de functionaliteit en gebruikerservaring in jouw webshop verbeteren. Zo ontwikkelen wij apps voor CCV webshops en apps voor Lightspeed webshops.

 

 

Ervaren in webdesign voor webshops

Al jarenlang zijn wij druk met webdesign voor webshops. Voor grote partijen die massaproducten verkopen en met hun webshop op TV adverteren, maar ook voor webshops die zich op een kleiner segment richten. Het maakt dus niet uit wat je budget is of hoeveel producten je aanbiedt. Wij bieden een oplossing voor elke online ondernemer.

 

Na inventarisatie van jouw wensen stellen we een plan op. In dit plan beschrijven we de beste opties voor je webwinkel. Denk hierbij aan de platform of softwarekeuze en het design. Gedurende het ontwerpproces zullen we alles uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat klanten die in jouw webshop moeten gaan kopen een optimale gebruikerservaring hebben.

 

CMDC is jouw online partner

CMDC levert dus niet alleen design, maar ook maatwerk om de functionaliteit van jouw webshop te verbeteren. Ben je benieuwd naar wat we voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 – 720 0664 of per mail op info@cmdc.eu. Onze experts staan voor u klaar.